![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Хочу зробити вініри на зуби у Дніпрі, бо мої зуби темніють і деякі нерівні. Боюся, що процедура може бути болючою або дорогою. Хтось робив вініри і може поділитися досвідом?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Перед встановленням вінірів обов’язково проконсультуйтеся з ортопедом. Важливо оцінити стан зубів, вибрати відповідний матеріал (керамічні, композитні чи люмініри) і перевірити, щоб клініка мала власну лабораторію для виготовлення накладок.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я робила вініри в UADenta https://udenta.com.ua/viniry-estetika-desny/ і залишилася дуже задоволена. Лікар зробив детальний огляд, підібрав оптимальний матеріал і колір, провів примірку макету перед встановленням. Встановлення пройшло безболісно, усе сучасним обладнанням і з комфортом. Тепер мої зуби виглядають природно, а посмішка стала впевненою та сяючою. Відчуваю себе набагато впевненіше, а сервіс клініки був на високому рівні. Раджу UADenta всім, хто хоче безпечно та якісно покращити усмішку у Дніпрі. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|