![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Сообщения: 545
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хто підкаже, як правильно організувати робочу зону бариста? Треба така стійка, щоб усе було під рукою: техніка, посуд, зони для руху. Де можна зробити під наші параметри?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Сообщения: 468
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Головне — це логіка простору. Ідеально, якщо барна стійка для кафе буде розроблена з урахуванням кожної дрібниці: висоти кавомашини, розташування шухляд, навіть місця для сміття. У Gerasimov Gallery такі стійки проєктують саме під потреби бариста — функціональні, довговічні й гармонійні в інтер’єрі. Їхні рішення точно полегшать робочий процес і зроблять зону обслуговування зручною.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|