![]() |
#1 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я вже втомився від того, що мій автомат варить каву просто як воду слабий смак, мало ароматів. Не знаю, може причина в тому, що беру меленої кави чи зернової? Хтось знає, яка різниця насправді і що краще під автомат?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Мій досвід: автоматам зазвичай краще давати зерно або свіжозмелену каву прямо перед варінням. Якщо брати вже молотою ароматичні олії й леткі речовини зникають швидко. З меленої кави, що лежала, смак буде «пустим». Але й зернова без хорошої кавомолки теж не дасть результату поганий помел вода.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я раніше користувався тільки меленим, бо лінь возитися. Потім придбав кавомолку і став купувати зерно різниця суттєва. Коли помелю та налаштовую ступінь помелу під машину смак стає насиченішим, повнішим. Приміром, якщо помел занадто грубий вода просто пролітає, смаку майже немає. Якщо занадто дрібний занадто гірка кава чи навіть «пережжена». Ще важливо зберігати зерно герметично, без доступу повітря аромат втрачається.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я теж довго мучився з водянистою кавою в автоматі і зрозумів що найкраще брати зернову якщо можна її свіжозмолоти перед самим приготуванням тоді аромат і смак розкриваються повністю важливо налаштувати правильний помел для автоматів зазвичай підходить середній або трохи дрібніший якщо помел занадто грубий вода проходить швидко і кава виходить слабкою якщо надто дрібний може бути гіркою і навіть забивати фільтр мелена кава зручна. Але якщо вона довго лежить відкритою аромат втрачається ще треба перевірити воду, бо занадто м’яка або з низьким тиском робить смак слабшим і не забувай про чистку автомата, бо накип і залишки кави теж сильно впливають на результат ось гарне місце де можна обрати каву https://maudau.com.ua/category/kava я свого часу бачив схожу ситуацію на сайті де через дрібницю теж все працювало неправильно. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|