![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Всім привіт! Планую оновити салон свого авто і думаю про замовлення модельних чохлів. Хтось уже пробував такий варіант? Наскільки вони реально підходять під сидіння і чи варто замовляти саме у виробника?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я замовляла чохли для своєї машини і можу чесно сказати, що результат перевершив очікування! Авточохли з екошкіри MAX, Elit, S, L, K – замовляйте безпосередньо у виробника Autochohly, вони ідеально сидять на всіх вигинах сидінь, нічого не тягнеться і не збирає складок, матеріали приємні на дотик і довговічні. Менеджери допомогли підібрати потрібну модель, доставка була швидкою, а оформлення замовлення просте і зрозуміле. Тепер салон виглядає акуратно, стильно і доглянуто, і я точно знаю, що це була вдала інвестиція. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я думаю, что нет смысла, если дорого. Но сами смотрите...
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Зайдите в магазин Welldoneparts и тут купите всё, что нужно на автомобильные сиденья https://welldoneparts.com.ua/ru/avto...na--sidenyya-/ . Здесь вы найдете качественные чехлы с плотным поролоном и другие детали, которые обеспечат комфорт и стиль в вашем авто. Удобный сервис и приятные цены сделают покупки комфортными.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|