![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хтось пробував порахувати розмитнення авто онлайн калькулятором? Не зовсім розумію, які параметри точніше вводити, щоб реально побачити вартість. Може, хтось уже тестував на практиці і може порадити, на що звертати увагу при виборі даних для розрахунку?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я рахував кількома калькуляторами, і різниця виходила значна залежно від року випуску та об’єму двигуна. Ще важливо правильно обирати валюту та тип авто. Якщо помилково поставиш дані по мотору або поміняєш тип авто, сума митних платежів буде дуже приблизна.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() У мене таке було, ввів характеристики авто з оголошення, а калькулятор показав на 20% більше ніж реальна ціна на митниці. Важливо ще враховувати дату розмитнення, бо курси валют і ставки акцизу змінюються. Я завжди перед розрахунком перевіряю актуальний курс євро, бо він сильно впливає на кінцеву суму.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я користувався митним калькулятором автомобілів https://mitridat-container-transport...ui-calculator/ Мітрідат Контейнер Транспорт для швидкої перевірки вартості розмитнення. Там зручно вводити рік випуску, об’єм двигуна, тип пального і країну ввезення. Раджу перевіряти всі поля двічі, бо один неправильний параметр сильно спотворює суму.
Також робив розрахунки для різних курсів валют і різних ставок акцизу, щоб зрозуміти мінімальну і максимальну вартість. Після цього легше спланувати бюджет і вирішити, чи варто конкретне авто брати, а також визначити, чи потрібно шукати альтернативи з меншим акцизом або старше/молодше авто, бо різниця в кілька років може дати сотні доларів економії. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|