|
|
#1 |
|
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 10.09.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Я довго мотаюсь між платформами, поки не зрозумів, що головне — це не лише ціна, а підхід і хімія з репетитором. Минулого року вирішив підтягнути німецьку, бо планував поїхати в Берлін на роботу. Знайшов викладача через знайти онлайн репетитора в Україні, і це було найкраще рішення, яке я міг прийняти. Там дуже зручно, бо можна обрати не просто мову, а конкретний напрям: розмовна, бізнес, підготовка до іспитів тощо. Я навіть бачив там викладачів, які спеціалізуються на технічній англійській — такого раніше ніде не зустрічав. Раджу звертати увагу на відео-візитки: за ними реально видно, як людина пояснює, чи є енергія, чи підходить стиль. Ще момент — не бійтеся міняти викладача після пробного заняття. Це не означає, що хтось поганий, просто вам може не підійти темп або метод. Мій перший репетитор був чудовий, але занадто швидко говорив, і я губився. Зараз займаюся з іншою дівчиною, вона тримає ідеальний баланс між практикою та граматикою. Після двох місяців занять почав впевнено говорити навіть на роботі, що раніше було просто катастрофою.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|