|
|
#1 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 16.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Відкриття власної точки швидкого харчування стало для мене справжнім випробуванням. Найважчим етапом виявився не пошук приміщення чи персоналу, а саме вибір якісного обладнання. Спочатку я купував техніку у різних продавців, керуючись лише ціною, але швидко зрозумів, що така економія обертається додатковими витратами. Частина обладнання ламалася, сервісне обслуговування було відсутнє, а повернення товару займало тижні.
Після кількох розчарувань я вирішив підійти до питання системно — почав шукати надійних постачальників, які працюють безпосередньо з виробниками та мають хороші відгуки. Під час пошуку натрапив на корисну статтю про постачальники обладнання для фаст-фуду https://www.tviysvit.com.ua/top-5-po...udu-v-ukraini/ , де зібрано найкращі компанії України в цій сфері. Завдяки цьому ресурсу я обрав партнера, який допоміг підібрати оптимальне обладнання, врахувавши специфіку мого бізнесу. Тепер кухня працює бездоганно, а клієнти залишаються задоволені швидким обслуговуванням. |
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|