![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Планую знайти настільну гру, яка допомогла б краще організувати вечірку для колег. Хочу, щоб це було щось веселе, але водночас не занадто складне, щоб усі легко включилися в гру. Як вибрати гру, яка зробить зустріч цікавою і не напруженою для всіх учасників?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я якраз шукав щось подібне для нашої компанії та знайшов ідеальний варіант – гру "Це точно ти!" від Memo Games. Вона виявилася справжньою знахідкою, бо правила дуже прості, а питання у грі викликають стільки сміху, що вечірка проходить на одному диханні. До речі, я замовляв її на https://memogames.com.ua/shop/ – вибір там великий, і доставили дуже швидко. Тепер гра є головним хітом на наших зустрічах, тому точно рекомендую спробувати!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Також подобається грати в настільні ігри всією сім"єю.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|