![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Підкажіть, будь ласка, де в Києві можна замовити вітаміни та добавки для імунітету онлайн? Потрібен вітамін D, цинк та пробіотики. Шукаю надійну аптеку з швидкою доставкою та прийнятними цінами. Дякую за будь-які поради та рекомендації!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Я часто замовляю ліки через інтернет і можу порадити онлайн аптека 36.6. Нещодавно замовляв там вітамін D і цинк – дуже задоволений сервісом. Доставка займає зазвичай 1-2 дні, все приходить добре упаковане. Що мені подобається – ціни часто нижчі, ніж у звичайних аптеках, і можна знайти майже все, що потрібно. Оплата зручна, замовлення можна відстежувати. Спробуй, думаю, тобі сподобається.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() А мне можете посоветовать хороший препарат от изжоги?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() От изжоги хорошо помогают таблетки Ренни. О них я прочил в статье https://www.rennie.ua/ru/heartburn/izzhoga-ot-kofe , часто изжога была именно после кофе. И я изучив эту статью, решил попробовать препарат. Мне помогает сразу. Так что и вам могу рекомендовать.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.05.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як і в випадку з ліками, намагаюсь купувати онлайн - так простіше шукати, до того ж більш доступні ціни. Ось нещодавно змогла для себе відкрити вітаміни нашого виробника, Перла Хелса. В них багато комплексів добавок та вітамінів, склад натуральний та адекватна вартість. Ось що дійсно мені сподобалось на відміну від інших аналогів та закордонних виробників, так це засіб для копращення сну https://perlahelsa.ua/triple-magnesium три магній. Кому актуально - раджу, він не дає негативного ефекту.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.01.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() витамины это хорошо
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
![]() В Києві дуже багато аптек, в кожному районі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Щоб не хворіти потрібно приймати Детрімакс 2000 імуно https://detrimax.ua/vitamin-d3/detrimaks-2000-imuno/ . Прочитайте про цей препарат та для чого він потрібен кожному. Можна зрозуміти багато корисного, вивчивши прості рекомендації. Для того, щоб організм працював злагоджено, йому потрібна медикаментозна підтримка.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Завжди потрібно порівнювати ціни та обирати аптеку із зручним розташуванням.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
![]() У мене малі діти, то стараюсь не ходити по аптеках зараз, коли висока імовірність захворіти на вірусні хвороби. Коли мені потрібні ліки, заходжу на сайт «Це Аптека» https://ceapteka.com.ua/ та тут формую замовлення на кур'єрську доставку. Це зручно, швидко і безпечно — лікарські засоби доставляють прямо до дверей, що дозволяє мені залишатися вдома з дітьми та не турбуватися про здоров'я.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|