![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Потрібен хороший юрист, щоб проконсультувати по мобілізаційних питаннях. Я маю низку запитань, особливо щодо моїх прав, якщо я не згоден із рішенням про мобілізацію. Можливо, хтось із вас мав досвід у цій сфері та може порекомендувати перевіреного адвоката?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Слухай, це просто жесть. Я якось ішов додому після роботи, а мене на вулиці зупинили й заявили, що маю пройти до військкомату. Ніяких пояснень, просто «Ви зобов’язані!» Я реально розгубився. Уже вдома згадав про Атлант24 https://www.atlant24.com.ua/yurist-mobilizaciya-tck/ раніше чув про них, вирішив спробувати. Юрист пояснив, що це взагалі незаконно, і допоміг скласти скаргу. З їхньою допомогою вдалося довести, що дії військових були неправомірними. Завжди носи з собою копії документів і контакти юриста. І якщо стикаєшся з такими ситуаціями – не мовчи, бо вони тільки на це й розраховують.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Шукаю адвоката, який може допомогти в ситуації, пов’язаній з наркотиками. Мене затримали за підозрою, і я не знаю, як правильно захищатися в суді.
Последний раз редактировалось quinnyharley, 31.03.2025 в 13:04. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я вам так скажу. Якщо справа пов’язана з наркотиками, вам обов’язково слід звернутися до адвоката, який спеціалізується на кримінальному праві та має досвід у подібних справах. Важливо, щоб адвокат мав досвід захисту в таких справах, оскільки вони можуть бути дуже складними та вимагати чіткої стратегії. Я б порадила звернутися до Адвокатського бюро Максима Студзінського https://advocate-kiev.com.ua/poslugi...po-narkotykam/ Тут займаються кримінальними справами і можуть надати кваліфіковану допомогу в таких ситуаціях.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Попробуйте поинтересоваться у знакомых - может быть кто-то Вам сможет подсказать хорошего специалиста, который поможет разобраться в вашем деле. Я со своей стороны могу Вам точно подсказать где есть хороший адвокат административное правонарушение https://www.actum.com.ua/ru/services...-pravoporushen который решает. Была у меня довольно неприятная ситуация и он помог выйти из воды сухим и чистым.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.07.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Обратилась за юридическим сопровождением при покупке квартиры в адвокатское объединение "Сильницкий и Партнеры" . Уберегли меня от риска. Проверили все документы, заметили нюансы, на которые я бы даже не обратила внимания. Всегда можно оформить у нихуслуги адвоката Одесса. Всё прошло спокойно и без сюрпризов.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|