![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У мене тут така проблема виникла: мій диск пошкоджений, і я не знаю, що з цим робити. На ньому було багато важливих файлів, і тепер боюся, що все це може бути втрачено назавжди. Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією і може підказати, куди краще звернутися або що можна спробувати зробити самостійно? Буду вдячний за будь-які поради!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Так, неприємна ситуація, звісно. У мене було схоже – диск перестав відкриватися, і я думав, що всі дані пропали. Врятувала мене одна контора в Києві, DataLab сервіс. Вони роблять відновлення інформації з жорстких дисків https://datalab.com.ua/vidnovlennya_danykh_z_hdd/ і дуже професійно. Я віддав їм свій диск, і вони змогли повернути мені майже всі файли. До речі, процес зайняв менше часу, ніж я очікував, і ціни були цілком адекватні. Рекомендую звернутися до них, не думаю, що знайдеш кращий варіант.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() привет, самостоятельно вряд ли что то сможете сделать, нужна помощь специалистов. сделают диагностику и скажут что можно сделать с вашим диском
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|