![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я вже давно мрію навчитися фотографувати. Мені завжди було цікаво, як робити гарні знімки, особливо портрети та пейзажі. Зараз я шукаю уроки фотографування для новачків, але не знаю, з чого почати. Можливо, ви могли б порекомендувати якісь курси чи школи? Хотілося б знайти щось доступне за ціною та з хорошими відгуками. Також цікавить, чи потрібно мати професійну камеру для початку навчання, чи можна використовувати звичайний смартфон?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я розумію твоє бажання навчитися фотографувати, адже це дійсно захоплююче заняття. Кілька місяців тому я сам був у твоїй ситуації. Мені дуже пощастило натрапити на фотошколу Зелений квадрат https://green4.photo/uk/photo_courses/start_online/ це чудове місце для новачків, де викладачі дуже професійні і доброзичливі. Вони пропонують різноманітні курси для всіх рівнів підготовки, і я особисто пройшов їхній базовий курс. Що мені особливо сподобалося, це те, що для початку навчання не обов'язково мати професійну камеру.
Багато наших завдань ми виконували з використанням звичайних смартфонів, і це було дуже зручно. Курси дуже доступні за ціною, а атмосфера на заняттях завжди була дружньою та підтримуючою. Після завершення курсу я значно покращив свої навички і тепер можу робити гарні знімки, які раніше навіть не мріяв створити. Рекомендую тобі звернутися до Зеленого квадрата – ти не пошкодуєш. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|