![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я в пошуках нових можливостей у ІТ-сфері і мене цікавить, де краще шукати вакансії з гарними умовами праці. Які платформи або компанії ви можете порадити для пошуку таких вакансій? Мені важливо знайти роботу, де є можливість для кар'єрного зростання і сприятливі умови праці.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Якщо шукаєш компанію з хорошими умовами праці, рекомендую звернути увагу на "Галактику" і ознайомтесь з нашими партнерами . Це одна з провідних ІТ-компаній, яка забезпечує своїх працівників усім необхідним для комфортної роботи та розвитку. На їхньому сайті можна знайти актуальні вакансії. "Галактика" пропонує конкурентоспроможну заробітну плату, соціальні пільги, можливості для навчання та кар'єрного росту. Компанія відома своїм інноваційним підходом та сучасними проектами, що дозволяє постійно розвивати свої навички.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|