![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Підкажіть, будь ласка, як мені збільшити поголів'я качок на своєму подвір'ї? Які є ефективні методи для розмноження і вирощування каченят? Які поради щодо інкубації і догляду за молодими качками? З чого краще почати, щоб усе пройшло успішно і без проблем? Можливо, є якісь перевірені інкубатори, які варто розглянути?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Щоб збільшити поголів'я качок, найперше тобі слід подбати про якісний інкубатор, який забезпечить правильні умови для розвитку каченят. Я сам недавно шукав хороший інкубатор для цього і натрапив на відмінну пропозицію. Якщо ти плануєш купити Рябушка інкубатор https://ryabushka.in.ua/ua/ , це дійсно хороший вибір. Рекомендую зайти на сайт виробника, щоб ознайомитися з різними моделями та підібрати саме той інкубатор, який відповідає твоїм потребам. Такий інкубатор забезпечить оптимальні умови для виведення здорових каченят. Успіхів у твоїх зусиллях!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|