![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт, друзі! Хочу дізнатися про сучасні протези. Мені цікаво, які нові технології і матеріали зараз використовують для виготовлення протезів. В мене є деякі проблеми із зубами, і, можливо, мені знадобляться протези в найближчому майбутньому. Хто знає, як відбувається цей процес і де в Києві можна отримати консультацію, щоб не помилитися з вибором?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Сучасні протези – це справжній прогрес у стоматології. Якщо ти шукаєш інформацію про протези і, зокрема, якщо тобі потрібна імплантація зуба https://dante.com.ua/implantaciya-zu...diyevij-metod/ , то раджу звернутися до стоматологічної клініки D.Ante. Вони пропонують багато різних варіантів сучасних протезів і імплантів, які виготовлені з новітніх матеріалів. Тобі там допоможуть підібрати найкращий варіант для твоїх потреб і дадуть всі необхідні рекомендації. Це дійсно важливо – отримати якісну консультацію, щоб знати, що саме підійде тобі найбільше і як найкраще забезпечити комфорт і функціональність протезів.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|