![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Підбираю покрівельний матеріал, і хочеться, щоб дах виглядав стильно і водночас не був надто дорогим. Довго думав про металочерепицю, але переживаю, чи вона впишеться в дизайн мого будинку, адже покрівля займає значну частину зовнішнього вигляду будівлі. Важливо також, щоб матеріал був надійним, адже будую будинок надовго. Хтось може порадити варіант, який добре виглядає і водночас не вибивається з бюджету?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені теж свого часу було важливо, щоб покрівля виглядала гармонійно з будинком. Металочерепиця — це універсальний варіант, який має безліч різновидів, тому знайти щось під свій стиль не складно. Існують навіть моделі, що імітують традиційні черепичні покриття, як-от єврочерепиця https://pandah.com.ua/catalog/metalo-cherepycya що виглядає дуже вишукано. Що важливо — ці матеріали не тільки гарно виглядають, але й надійні. У мене дах вкритий металочерепицею, яка добре переносить вологу та перепади температур. Головне — вибирати матеріал з товщиною не менше 0.5 мм та полімерним покриттям, яке забезпечує захист від корозії. Якщо шукаєш поєднання якості та естетики, можу порадити компанію Пан Дах, яка спеціалізується на таких матеріалах і має великий вибір. В них завжди можна отримати консультацію і знайти ідеальний варіант для свого дому.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|