![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я помітила, що мій iPad почав швидше розряджатися, і, можливо, настав час замінити акумулятор. Як я можу дізнатися, чи дійсно потрібна заміна? І де краще купити новий акумулятор?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Основний симптом, що вказує на можливу проблему з акумулятором, — це швидкий розряд, коли ви помічаєте, що пристрій не тримає заряд так, як раніше. Проблеми можуть виникати з різних причин: це може бути деградація самої батареї, неправильні налаштування пристрою, використання неоригінальних зарядних пристроїв або неправильний режим зарядки. Рекомендується перевірити налаштування та використовувати оригінальні аксесуари, а також врахувати оптимальні діапазони зарядки, щоб уникнути подальшого зниження ефективності.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Якщо ви вирішили, що акумулятор потрібно замінити, рекомендую звернутися до інтернет-магазину iSpares. Тут https://ispares.com.ua/ipad/akkumulyatory/ ви знайдете широкий асортимент оригінальних акумуляторів та якісних копій для iPad. Магазин пропонує зручний пошук запчастин на сайті, гарантію на продукцію і доставку по всій Україні. Для отримання детальної інформації про запчастини, ви можете звернутися до менеджерів iSpares, які нададуть професійну консультацію. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|