![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Мені треба купити теплі жіночі уги, але я зовсім не знаю, де краще шукати і які саме вибрати. Зараз так багато варіантів, що просто очі розбігаються! Хочеться, щоб вони були якісні, надійні та, звичайно, стильні. Може, порадиш, на що звернути увагу або якісь особливості, коли обираєш уги?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Перш за все, важливо звернути увагу на матеріал і підошву. Теплі уги, як правило, мають бути з натурального хутра всередині, щоб дійсно гріти. Підошва має бути з рельєфом, щоб не ковзати на льоду. Ще важливо, щоб вони були водостійкими, особливо якщо плануєш їх носити взимку.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Так, ти правий, це все дійсно важливо. Я навіть не думала про те, що уги можуть ковзати або не гріти, якщо матеріали неякісні. А що щодо ціни? Який взагалі діапазон нормальний, щоб і не переплатити, і щоб отримати хорошу якість? Хочу знайти такі, щоб прослужили не один сезон.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
Підошва у них зроблена з міцного матеріалу, який не ковзає і забезпечує максимальну стійкість. Крім того, моделі від Vitto Rossi мають стильний дизайн, що дозволяє носити їх як у повсякденному житті, так і для більш офіційних виходів. У цьому магазині часто бувають знижки, тому можна знайти варіанти за доступною ціною без втрати якості. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|