![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вирішив оновити спортивний гардероб, але зіткнувся з проблемою вибору чоловічих спортивних штанів. Як обрати, щоб вони були зручними, якісними та виглядали сучасно? Цікавить тканина, посадка, практичність у догляді. Буду вдячний за будь-які рекомендації від тих, хто вже робив подібну покупку.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Раджу звернути увагу на моделі зі змішаних тканин, де є бавовна і поліестер — вони зручні, добре тримають форму і не розтягуються. Важливо перевіряти резинку на поясі, щоб не тиснула, але й не була надто вільною. Я придбав такі для тренувань і щоденних прогулянок, дуже задоволений.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Вибір чоловічих спортивних штанів залежить від ваших потреб. Для активного спорту я обрав модель із тканини, яка добре відводить вологу. Для дому купив м'якші штани з чистої бавовни. Головне — приміряти, щоб перевірити посадку. Важливо, щоб манжети на штанинах не тиснули, але і не були занадто вільними.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Для мене важливо, щоб тканина дихала, а крій не сковував рухів. Нещодавно придбав спортивні чоловічі штани https://turwear.com/product-category...orts_trousers/ з додаванням еластану, і це виявилося ідеальним варіантом: вони добре сидять, не витягуються навіть після кількох прань і швидко сохнуть.
Раджу обирати моделі з кишенями на блискавці, особливо якщо носите телефон чи ключі. Перед покупкою завжди звертаю увагу шви та якість тканини — це допомагає уникнути розчарувань, хоча моделі на фото і вживу можуть відрізнятись. Зрештою, такі деталі впливають на те, як штани будуть служити в довгостроковій перспективі. Последний раз редактировалось Gambola, 22.11.2024 в 19:28. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|