![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Останнім часом після довгих робочих змін у мене часто болить спина та шия. Пробував розтяжку та різні вправи, але ефекту майже немає. Хочу знайти щось зручне для домашнього використання, що допоможе зняти напругу та покращити самопочуття. Можливо, є ефективні рішення?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Чудово вас розумію, у мене була схожа ситуація після роботи за комп’ютером. Масажний килимок став для мене справжнім порятунком, і я придбав його на stok.top. Він має шипи середньої жорсткості, які ефективно стимулюють активні точки та допомагають розслабити м’язи. Окрім нього, я також замовив масажний валик для шиї – це ідеальне доповнення, яке особливо допомагає після довгого сидіння. Уже через кілька днів використання відчув полегшення, а регулярний масаж значно покращив мій стан. Доставка зі stok.top була швидкою, а якість товару повністю виправдала очікування. Якщо шукаєте ефективний спосіб зняти напругу, точно варто спробувати.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|