![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.07.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вирішила спробувати нову укладку, але знаю, що важливо використовувати термозахист під час укладання феном або праскою. Можете порадити хороший і недорогий варіант, який реально працює? І як правильно його наносити, щоб зачіска трималася краще?
Последний раз редактировалось Latina, 25.12.2024 в 09:27. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я завжди використовую термозахист для волосся, і це справді важливо для збереження його здоров'я. Спробуйте засоби з цього сайту: https://krkr.com.ua/termozakhyst-dlia-volossia/. Наносіть на вологе волосся перед укладкою для кращого ефекту. Мені подобається, я вже другу пляшку купляю.
Последний раз редактировалось Notin, 25.12.2024 в 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.07.2024
![]() А який саме термозахист ви використовуєте з цього сайту? Цікавить, чи підходить він для тонкого волосся, яке швидко жирніє. І чи є ефект обтяження після нанесення? Хочу спробувати, але важливо, щоб не втрачався об’єм волосся після укладки.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|