![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу дізнатися більше про колоїдне срібло. Я чула, що це може бути корисним для організму, особливо для підвищення імунітету. Мене цікавить, як правильно його використовувати і які саме переваги воно має для здоров'я. Чи може колоїдне срібло допомогти при застуді або навіть для очищення організму від токсинів? Які є рекомендації щодо дозування, щоб не нашкодити організму? Також чув, що воно має антисептичні властивості, чи це правда?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ти абсолютно правильно звернулася до колоїдного срібла. Це дуже цікавий продукт, який має багато корисних властивостей. Колоїдне срібло відоме своїми антисептичними властивостями, і його часто використовують для боротьби з бактеріями і вірусами. Воно здатне допомогти при застуді або інфекціях, а також часто використовується для очищення організму від шкідливих речовин. Проте, дуже важливо дотримуватись правильної дози, оскільки надмірне його споживання може призвести до небажаних ефектів, таких як арґірія — поява синюватого відтінку шкіри.
Последний раз редактировалось kissska, 11.01.2025 в 16:29. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Тобто важливо дотримуватися дозування, інакше це може призвести до проблем. Тепер зрозуміло, чому не всі використовують колоїдне срібло, адже, якщо не знати міри, можна нашкодити. Але в цілому це звучить досить ефективно, і я хочу спробувати для зміцнення імунітету. Чи є якісь інші способи, як можна використовувати це срібло, окрім прийому всередину?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Колоїдне срібло також можна використовувати не тільки для внутрішнього прийому, але й для зовнішнього застосування. Його часто використовують для обробки ран, порізів чи навіть при дерматитах, оскільки воно має загоювальні і антисептичні властивості. Більш того, деякі люди використовують його для очищення шкіри обличчя від прищів або запалень. Щоб знайти якісні продукти, ти можеш переглянути асортимент на сайті на біотусі, де є безліч варіантів колоїдного срібла для різних потреб.
![]() Последний раз редактировалось kissska, 11.01.2025 в 16:30. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|