Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Общественное мнение
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 31.01.2025, 03:45   #1
Marfa
Коллега

Участник форума

Поблагодарил(а): 1
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию Який Апостол вибрати для храму або домашнього використання?

Шукаю богослужбовий Апостол для використання в храмі, але також хочу, щоб він був підходящим для домашнього читання. Які формати є у продажу та чим вони відрізняються? Можливо, хтось уже замовляв і може порекомендувати якісну компанію для покупки?
Marfa вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 31.01.2025, 04:14   #2
Emily
Коллега

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Marfa
Шукаю богослужбовий Апостол для використання в храмі, але також хочу, щоб він був підходящим для домашнього читання. Які формати є у продажу та чим вони відрізняються? Можливо, хтось уже замовляв і може порекомендувати якісну компанію для покупки?

Я недавно купувала Апостол для храму https://family-store.in.ua/ua/g135567418-apostol в інтернет-магазині Family Store і дуже задоволена своїм вибором. Вибір форматів насправді великий — можна вибрати малий, середній або великий формат, в залежності від того, де плануєш використовувати книгу. Я обрала середній формат, бо він зручний як для читання в храмі, так і вдома. Книга має красивий оклад з натуральної шкіри, що виглядає дуже солідно, і є багато варіантів кольорів. Все оформлення виконано вручну, що додає особливого шарму. Більше того, Family Store пропонує акцію, де при покупці десяти книг отримуєш одинадцяту безкоштовно. Це дуже вигідно!
Emily вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ