![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Поділіться, хто як планує організувати зимові свята для своїх дітей? Хочеться зробити щось особливе, щоб вони дійсно запам’ятали ці моменти, але ідей мало. Чи є у вас перевірені варіанти або досвід з цікавими святковими програмами?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ми минулого року вирішили замовити свято через Party4you https://party4you.com.ua/ , і це було просто щось неймовірне! Вони зробили для нас таку новорічну казку, що навіть дорослі відчули себе дітьми. Уяви: улюблені персонажі, чудові костюми, ігри, а ще цікавий ляльковий театр. Все організували ідеально, навіть про дрібниці подбали. Ми нічого не переживали, тільки насолоджувалися разом із дітьми. Атмосфера була така тепла, що всі гості залишились у захваті. Дуже рекомендую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() А я в себе в Дніпрі хочу з дітьми до кінотеатру чи театру сходити. Подивитись щось цікавеньке
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Ой, чудові у вас плани, насправді! Впевнена, що вам і вашим діткам такий похід подарує безліч яскравих та добрих емоцій. А що саме ви зібрались дивитись? Вже щось конкретне обрали для себе? Я б вам радила переглянути добірку по дитячим виставам на сайті театру Дніпро teatrmolodi.com . Багато чого нового та тематичного з'явилось |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|