![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім. Вже кілька місяців відчуваю постійне напруження, навіть коли все ніби добре. Робота не складна, вдома все гаразд, але всередині якась тривога не дає спокою. Часто не можу заснути, прокидаюся серед ночі, а вдень відчуваю втому та дратівливість. Пробувала йти на прогулянки, слухати медитації – трохи допомагає, але ненадовго. Чи були у когось подібні симптоми? Що реально допомогло вийти з цього стану? Може, варто звернутися до лікаря чи є якісь натуральні засоби, які варто спробувати? Буду дуже вдячна за будь-які поради, бо вже не знаю, що робити.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дуже знайома ситуація, в мене було подібне після переїзду і зміни роботи. Постійна напруга, втома, відчуття, що просто «вигораєш». Особисто мені допомогло налагодити режим сну, але найбільше — підтримка нервової системи натуральними засобами. Я почав приймати таблетки для заспокоєння нервової системи, які мені порадила знайома фармацевт. Вони на рослинній основі, без хімії — дія м’яка, але ефективна. Також відкрила для себе «Норвистоп» — це справжня знахідка! У нього дуже гарний склад: лікарські трави, амінокислоти, вітаміни.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|