![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я зараз у пошуках, де можна купити букет з 101 троянди у Львові, бажано з доставкою. Хочу зробити приємний сюрприз, але зовсім не орієнтуюсь, які магазини пропонують подібні варіанти. Чи можеш щось підказати? Бажано, щоб троянди були свіжі, гарно запаковані і доставлені точно в термін, бо дуже не хочеться зіпсувати момент. Ще важливо, щоб сервіс мав хороші відгуки, а ціна відповідала якості.
Последний раз редактировалось kissska, 21.04.2025 в 11:32. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Неодноразово замовляв великі букети для важливих дат. Можу сказати, що є кілька варіантів, де справді дбають про якість. Там не лише гарно оформляють композиції, але й знають, що таке пунктуальність. Замовляєш — і не переймаєшся, чи все буде вчасно. Зазвичай у таких місцях є вибір кольорів, варіанти оформлення, додають листівки або подарункові коробки. Найкраще шукати серед тих, що спеціалізуються на букетах з великої кількості троянд — там вже точно знають, як не зіпсувати враження.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ти знаєш, це саме те, що мені потрібно. Бо я дуже хвилююсь, щоб усе було ідеально. Хочеться, щоб троянди були однакової висоти, свіжі й правильно підібрані за кольором, щоб букет виглядав гармонійно, а не як зібраний нашвидкуруч. До того ж для мене важливо, щоб кур’єр не запізнився, бо сюрприз розрахований на конкретний час. Ще цікаво, чи є варіанти якось додати побажання або обрати букет в онлайн-каталозі. Бо ходити по місту і шукати особисто — це точно не варіант.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Можна одразу сплатити онлайн, що дуже зручно, а після доставки ще й надсилають фото готового букета. Це якраз той випадок, коли не переживаєш ні за якість, ні за терміни. Тому раджу не зволікати і замовити 101 троянду прямо зараз у магазині Kvitna - ефект гарантований. ![]() Последний раз редактировалось Haruko, 21.04.2025 в 11:33. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|