![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вже давно думаю піти в автошколу, але не можу визначитися, куди саме записатися. У Києві їх так багато, що очі розбігаються. Хтось радить одну, хтось іншу, і кожен нахвалює "свою". Мені важливо, щоб викладачі були терплячі, теорія добре пояснювалась, а на практиці не нервували. Ще хотілося б зручний графік і доступну ціну. Як ти вибирав свою автошколу? Може, є якісь підказки, на що звертати увагу, аби не прогадати з вибором і дійсно навчитися водити?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() О, знайома ситуація, сам колись так метушився з вибором. Я для себе зрозуміла, що варто звертати увагу не тільки на ціну чи район, а на підхід до навчання. Добре, коли є відгуки від справжніх учнів, особливо про викладачів і інструкторів. Ще дуже важливо, щоб практику не тягнули до останнього, а починали паралельно з теорією. І подивись, чи автошкола має сучасні авто та реальні можливості для навчання в різних районах міста — це потім сильно впливає на впевненість за кермом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я теж помітив, що багато хто скаржиться на те, що теорію викладають сухо, а інструктори бувають грубі або не зацікавлені. Я ще думаю, чи є сенс брати навчання поблизу дому, чи краще трохи далі, але щоб рівень викладання був вищий. Може, ти чув про якісь місця, де ставляться до учнів не формально, а з реальною метою навчити? Мені ще важливо, щоб не довелось бігати з документами чи записуватись на практику через знайомих.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Крім того, в автошколі Пілот Авто в Києві гарно організовані заняття з водіння: нові авто, інструктори з досвідом, що не тиснуть на учня, а пояснюють спокійно й доступно. І ще — повний супровід з документами та підготовкою до іспитів у сервісному центрі. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У столиці щиро раджу автошколу https://driver-autoshkola.kyiv.ua/. Це професійний підхід, чудові умови і дуже уважні інструктори.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|