![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт всім! Дуже потрібна ваша порада. Збираюся робити імплантацію зубів, але ніяк не можу обрати клініку. Важливо, щоб це було в Києві та з гарними відгуками. Хто вже проходив через це, поділіться досвідом, будь ласка. Що було важливо врахувати і які є нюанси? Дякую за допомогу!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Раджу звернути увагу на стоматологічну клініку D.Ante. Я робив імплантація зубів у Києві саме там і залишився дуже задоволений. Перш за все, там працюють професіонали з великим досвідом, які детально пояснюють всі етапи процедури. Процес був безболісним і пройшов швидше, ніж я очікував. У них також є сучасне обладнання, що додає впевненості в якості роботи. Імплантація зубів у Києві може бути складним рішенням, але з D.Ante все було на найвищому рівні. Вони дійсно піклуються про своїх пацієнтів, і я відчував себе в надійних руках. Рекомендую!
Последний раз редактировалось бутылкина, 13.07.2024 в 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 30.10.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Якраз нещодавно проходив через імплантацію, теж довго обирав клініку — розумію, наскільки це відповідальний крок. У підсумку обрав - стоматологія Дніпровського району https://dentalart.ua/ Dental Art, і можу сміливо рекомендувати.
Важливо було, щоб все пояснили поетапно — від підготовки до встановлення імпланта. Тут якраз все прозоро: розповіли, які варіанти імплантів є, які підходять саме мені, озвучили чітку вартість без "потім ще доплатите". Лікарі дуже уважні, обладнання сучасне, не було боляче (що для мене критично). Плюс гарна атмосфера — відчуваєш себе не пацієнтом, а людиною. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|