![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я шукаю аксесуари для вишиванки, які б підкреслювали її красу та традиційний стиль. Можливо, хтось може порекомендувати де купити серйозні аксесуари, такі як пояс, намисто або браслети? Я б хотів, щоб вони поєднувались з вишиванкою і додавали елегантності.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Шукала аксесуари до вишиванки і знайшла кілька чудових варіантів в онлайн-магазинах. Брала пояс з вишивкою і стильне намисто, яке чудово поєднувалося з моєю вишиванкою. Все це замовляла через спеціалізовані інтернет-магазини, де є великий вибір традиційних аксесуарів, таких як хустки, браслети і прикраси з народними мотивами.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я також часто купую аксесуари для вишиванок і зазвичай звертаю увагу на речі, які виготовлені вручну. Наприклад, на ринку чи у торгових центрах часто можна знайти гарні серйозні аксесуари, такі як поясні прикраси або елегантні кулони з етнічним орнаментом.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Замовляла аксесуари для своєї вишиванки в Крамниці вишитого одягу https://kram.kr.ua/ і можу сміливо порадити цей магазин. Там великий вибір різноманітних аксесуарів: від кольорових поясів до вишитих хусток і прикрас. Я замовила комплект з поясом та браслетом, і це було ідеальне доповнення до моєї вишиванки.
Вишивка на аксесуарах чудово гармоніює з основною тканиною, а доставка була дуже швидкою. Тому якщо шукаєте якісні аксесуари, цей магазин вартий вашої уваги! Последний раз редактировалось Gambola, 07.05.2025 в 14:01. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|