![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Останнім часом почав більше цікавитися тютюном для самокруток, і от задумався – який ваговий тютюн найкраще взяти, щоб був і ароматний, і не дерло горло? Хочеться чогось м’якого, але не занадто солодкого, щоб і для ранкової кави підійшов, і ввечері на балконі з вином не різав по смаку.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() При виборі вагового тютюну для паління я б радила звернути увагу не лише на аромат чи силу, а й на вологість та дрібність помолу. Добре, коли тютюн не пересушений і має стабільну текстуру, бо це впливає на рівномірність горіння. Ще важливим є відсутність зайвих домішок – якісний продукт має природний запах і не лишає хімічного післясмаку. Орієнтуйтеся на відгуки і враження реальних користувачів, але тестуйте самі – у всіх смаки різні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вже років десять кручу самокрутки, то трохи розбираюся. Скажу так: головне, щоб тютюн був свіжий і не гірчив. Брав якось дешевий, то від нього і в роті терпко, і голова болить. Добрий тютюн має приємний запах ще до того, як ти його закуриш. І щоб не злітав, коли крутиш – значить, вологість нормальна. Не беріть занадто ароматизовані, бо набридає швидко. І беріть пробники перед тим як брати багато.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я довго шукала, де купити щось справді варте уваги, і можу з чистим сумлінням порадити інтернет-магазин "Світ тютюну". В них дійсно великий вибір вагового тютюну: від класичних до ароматизованих варіантів. Замовляла кілька разів – завжди отримувала свіже, розсипчасте листя, з правильним рівнем вологості. Окремо хочу відзначити високу якість тютюну https://svit-tyutyunu.com.ua/ – куриться м’яко, без стороннього присмаку і не пересушений. Доставка швидка, пакують добре, нічого не обсипається. І ще – приємно, що персонал реально знається на товарі та готовий порадити не "аби що", а під конкретні вподобання. Хто шукає стабільно якісний тютюн – зверніть увагу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Тютюн для самокруток можна умовно розділити на ароматизовані і неароматизовані.
Якщо Вам більше до душі солодкий і приємний смак, то зупиніть свій вибір на ароматизованому тютюні (яблуко, вишня, ваніль і т. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|