![]() |
#1 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Думаю, оновити свою под систему і наразі придивляюсь до Vaporesso Xros 5 Mini. Хочу почути думки тих, хто вже користується. Як вам загалом пристрій: зручність, якість затяжки, автономність, обслуговування? Наскільки добре тримає заряд у порівнянні з попередніми моделями? Цікавить, чи гріється при тривалому користуванні, і як швидко забивається картридж.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Користуюсь Vaporesso Xros 5 Mini вже трохи більше місяця. Можу сказати, що це дуже зручна под система для повсякденного використання. Легка, не займає багато місця, заряд тримає добре, навіть при активному парінні вистачає майже на добу. Затяжка приємна, мундштук зручний, не натирає губи.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Погоджуюсь із попереднім коментарем, але додам: якщо ви шукаєте щось для переходу з класичних сигарет, то Xros 5 Mini — гарний варіант. Виробник явно попрацював над деталями, бо відчувається якісно зроблена річ. Особисто мені не вистачає лише можливості регулювати потужність, але це вже нюанси.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Vaporesso Xros 5 Mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ показав себе добре — особливо сподобалась стабільна подача пари та гарна передача смаку. Навіть при довгому використанні корпус не перегрівається, що важливо влітку. Також зручно, що не потрібно натискати кнопки — просто тягнеш і все працює. Я не фанат яскравих дизайнів, тому вибрав чорний — виглядає стримано. Якщо коротко — рекомендую тим, хто хоче надійний і простий у використанні пристрій без зайвих наворотів. ![]() Последний раз редактировалось Teteruk, 19.05.2025 в 23:54. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|