![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хто може порадити клініку в Києві, де якісно лікують пародонтит? Важливо знайти фахівців, які не просто знімуть симптоми, а дійсно допоможуть.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені допомогли в DentArt – тут дійсно знають, як правильно лікувати пародонтит! Провели повну діагностику, підібрали комплексне лікування, зробили професійну чистку. Лікар пояснив, як правильно доглядати за яснами, і вже через кілька тижнів я помітив значне покращення. Якщо шукаєте клініку, де займаються не лише симптомами, а й причиною хвороби – вам у DentArt https://dent-art.com.ua
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() В Києві, досить багато хороших стоматологій.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Особисто мені дуже подобається стоматологічна клініка KIRALEX https://kiralex.dental/ – я там проходила лікування карієсу й чистила зуби, і все було максимально комфортно. Лікарі дуже уважні, пояснюють кожен крок, нічого не роблять різко чи без попередження. Сама клініка затишна, з новим обладнанням, анестезія якісна – болю зовсім не було, хоча я теж дуже боялась. Зручно, що знаходиться близько до метро, можна записатись онлайн і ще й з парковкою проблем немає. Після першого візиту страх зник, тепер тільки туди й ходжу.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|