![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привет! Кто уже пробовал корм для собак Brit Premium? Интересно узнать ваше мнение – как питомцы реагируют на него, нравится ли вкус и заметны ли улучшения в состоянии шерсти и здоровья?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привет! У меня лабрадор, и я уже больше года кормлю его Brit Premium. Сначала были сомнения, но состав понравился – много мяса, витамины, плюс без лишних добавок. Собака ест с удовольствием https://toba.ua/catalog/korm-dlya-sobak/f/brit-premium/ Корм для собак Brit Premium, шерсть блестящая, активность на высоте. Пробовали курицу и ягненка – оба варианта зашли отлично, без аллергии и проблем с пищеварением. Советую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.11.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Это спорный вопрос, каждый хозяин выбирает для своего питомца самый хороший корм.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Моя собака вагітна, тому я на якості корму не економлю.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вам зараз потрібно акцентувати увагу не тільки на харчуванні, а й правильно підготувати собаку до пологів. Це дуже важливий етап, і правильна підготовка допоможе забезпечити безпеку як для матері, так і для щенят. Для цього скористайтеся порадами, які ви знайдете в статті https://www.purina.ua/articles/dogs/...d-giving-birth Purina. Там ви знайдете корисні рекомендації щодо догляду за собакою в період вагітності та підготовки до пологів, а також поради, як допомогти їй у цей відповідальний момент.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.05.2021
![]() чудовий вибір, я теж такий купую.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.08.2021
![]() Я завжди купую своєму собаці корм Practik, бо впевнена в його якості. Мій улюбленець почувається чудово, має блискучу шерсть і гарний апетит. Склад корму збалансований, а головне — підходить саме моїй породі. Спробували кілька брендів, але повертаємось тільки до https://practik.ua/smakolyky . Це справжня турбота про здоров’я тварини.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|