![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 16.01.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Шукаю гарного сімейного адвоката у Києві. Потрібна допомога з розподілом майна після розлучення – ситуація досить складна, бо є спільний бізнес. Може, хтось працював з кваліфікованим спеціалістом у цій сфері та може порекомендувати перевіреного фахівця? Важливо, щоб адвокат мав досвід саме у сімейних справах і знав усі нюанси подібних спорів.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.12.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Раджу звернутися до чудового сімейного адвоката. Коли в мене була аналогічна ситуація (розподіл майна та спільного бізнесу після розлучення), цей спеціаліст допоміг чітко розподілив всі активи,знайшов законні способи захистити мої інтереси та уникнув довгого судового процесу через грамотні переговори
Цей сімейний адвокат дійсно розбирається у тонкощах сімейного права – від аліментів до складних майнових спорів. Вартість послуг була адекватною, а головне – я отримав результат без зайвих нервів. Дуже рекомендую саме як експерта з сімейних справ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Почитайте відгуки в мережі. Вони вам точно допоможуть краще зорієнтуватись |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Обрати не так просто!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Мій брат кілька місяців тому опинився у складній ситуації через військову повістку, і хоча сам я не юрист, відразу зрозумів, що без професійної допомоги не обійтись. Знайомі порадили звернутись до адвокатського об'єднання «Актум» https://www.actum.com.ua/paid-priority-army-kiev і тепер я сам раджу їх усім, хто шукає фахову підтримку. Особливо якщо ви у Києві чи області — знайти кращий варіант складно, бо адвокат Київ має бути не просто на словах досвідчений, а мати реальні справи з позитивним результатом. У нашому випадку юристи чітко розклали ситуацію по поличках, пояснили всі ризики та можливі варіанти дій. Мене вразило, наскільки детально вони розбираються саме у військових питаннях — від мобілізації до захисту прав військовослужбовців. Це команда, яка реально бореться за клієнта, а не просто імітує процес. До речі, в «Актумі» допомагають і по сімейних, і по кримінальних справах, але саме військовий напрямок у них відточений до дрібниць. Дякуючи їм, брат отримав справедливе рішення.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|