![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хто де зазвичай шукає літні сукні? Хочеться чогось легкого, натурального, але при цьому не нудного і не бабусиного стилю 😅 Маю на увазі щось яскраве або хоча б цікаве за фасоном, щоб і в місто, і на вихід. Онлайн або офлайн – неважливо. Головне, щоб не було синтетики, бо в ній влітку просто жах.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я зараз майже все онлайн дивлюсь, і теж в пріоритеті натуральні тканини. Минулого року моя дівчина брала льняну сукню в Mango, то досі ношу з задоволенням. Але треба добре читати склад – іноді пишуть "льон", а там лише 30%. Ще на Kachorovska були класні сукні, хоча бренд більше про взуття, але влітку випускають колекції одягу, і там було кілька простих, але дуже стильних варіантів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені подобається шукати в інстаграм-магазинах або на craft-маркетах – типу того, що в Києві на VDNG. Там часто трапляються молоді бренди, які шиють з бавовни або мусліну. Ціни, звісно, не як у масмаркеті, але зате дійсно щось оригінальне і приємне до тіла.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|