![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Останнім часом питання якості питної води стало для мене особливо актуальним. Я почала замислюватися, яку воду ми насправді споживаємо щодня і чи достатньо просто кип’ятити її для безпеки. Виявилося, що навіть після кип’ятіння у воді можуть залишатися домішки, хлор, важкі метали та інші шкідливі речовини. Тому я вирішила серйозно підійти до вибору фільтра для очищення води вдома.
На ринку представлено чимало варіантів — від простих глечиків до багатоступеневих систем зворотного осмосу. Спершу я звернула увагу на глечики — вони доступні за ціною, зручні у використанні та не займають багато місця. Але їх ресурс обмежений, і очищення, відверто кажучи, базове. Вони можуть затримувати хлор і деякі домішки, але з бактеріями чи нітратами не справляються. Далі я розглядала проточні фільтри, які встановлюються під мийкою. Вони вже мають декілька ступенів очищення і здатні видаляти більшість шкідливих речовин. Такі системи мені здалися оптимальними за співвідношенням ціни, якості та зручності. Проте для їх встановлення потрібен вільний простір і, бажано, участь майстра. Найефективнішим, як з’ясувалося, є зворотний осмос: https://konotop.in.ua/yakiy-filtr-dl...lya-zdorov-ya/. Це система, яка очищає воду практично на 100%, залишаючи її майже стерильною. Але тут є нюанс — така вода позбавлена навіть корисних мінералів, тому бажано встановлювати додаткову мінералізаційну колбу. До того ж такі системи коштують дорожче і потребують регулярного обслуговування. У результаті я обрала саме проточний фільтр із кількома ступенями очищення. Вже через кілька днів після встановлення я помітила, що вода стала смачнішою, зник неприємний запах хлору, і навіть чай має більш насичений смак. Вибір фільтра — це, звісно, індивідуальна справа, але я переконалася, що вкладення в якість води — це інвестиція у власне здоров’я. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|