Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Общественное мнение
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 18.07.2025, 20:10   #1
dibori
Дружище

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию Гігієна в хостелах: міфи та реальність.

Доброго здоров'я! У мене досить специфічне питання. Я така людина, що сама думка про спільний душ чи неідеально чисту постіль викликає тривогу. Але фінансова ситуація змушує розглядати хостел для поїздки до Києва. Тому хочу запитати тих, хто там бував: наскільки все погано (чи добре) з чистотою? Чи часто трапляється бруд, неприємні запахи, чи, не дай Боже, клопи? Як на етапі бронювання зрозуміти, що хостел буде охайним? Може, є якісь лайфхаки або червоні прапорці у відгуках, на які варто звертати увагу?
dibori вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 18.07.2025, 20:13   #2
toplandi
Коллега

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Щиро вас розумію, я сам до таких речей ставлюсь дуже вибірково — чистота й гігієна для мене на першому місці, і саме тому свого часу дуже довго шукав варіант, який не викликатиме відрази. Кілька разів зупинявся в UAHOSTEL у Києві — і можу сказати чесно: все було дуже акуратно, включно з душем, кухнею та постіллю. Постільна білизна свіжа, без плям, запаху прального порошку, ковдри й подушки не зношені. У хостелі щоденне прибирання, і це справді помітно. Персонал слідкує, щоб у ванних не було затоплень або бруду, є гаряча вода та витяжки. Якщо шукаєте хостел Київ і турбуєтесь про гігієну — звертайте увагу на фото санвузлів та коментарі про чистоту в останніх відгуках, вони багато про що скажуть. І ще важливо: якщо в описі вказано, що є адміністратор 24/7 — це означає, що дисципліна контролюється. Для мене це стало визначальним — і, на щастя, UAHOSTEL повністю виправдав очікування.

toplandi вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ