![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Дівчата і хлопці, може, хтось мав справу з діагнозом хронічна серцева недостатність? В мого тата така ситуація, йому 68, останнім часом дуже втомлений, навіть кілька сходинок пройти важко, ноги набрякають, дихання часте. Кардіолог сказав – потрібен постійний контроль і лікування, бо це серйозно. Ми поки трохи в шоці, не до кінця розуміємо, як з цим жити далі, і що реально може допомогти. Дуже хочу почути думки тих, хто вже пройшов через це. Що робили, як лікувались, чи реально покращити якість життя при такому діагнозі?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() О, мені ця тема болюча й дуже знайома. У батька було те саме – хронічна серцева недостатність, ще й цукровий діабет зверху. Я тебе дуже добре розумію. Ми довго шукали, хто нормально пояснить, що з цим робити. Бо просто “пити таблетки” – це не варіант. Там треба комплексно: і харчування, і навантаження, і контроль тиску, і правильно підібрана терапія. Найбільше допомогло – коли потрапили до профільного центру, де не просто кардіолог, а команда працює. Бо сам пацієнт у цьому не розбереться.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Дякую, ти мене трохи заспокоїв. А можеш написати, куди саме ви звертались? Бо я теж відчуваю, що місцева поліклініка – не зовсім те, що нам треба. Там всі поспішно і поверхнево. І ще – скільки часу у вас пішло, щоб підібрати правильне лікування? Бо ми поки тільки на початку шляху.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ми звернулись до центру кардіології та кардіохірургії – вони займаються саме такими випадками, де хронічна серцева недостатність https://heartsurgery.ionh.com.ua/ser...a-nedostatnist вимагає системного підходу. Там реально класна команда, все пояснили, обстеження зробили швидко й чітко. Найголовніше – підібрали таку терапію, що батько вже через місяць став більш активним. І це не просто “таблетки і додому”, а весь комплекс: ультразвук серця, добовий моніторинг тиску, навантажувальні тести. Ще й по харчуванню дали конкретні рекомендації. Дуже важливо, що вони працюють цілодобово – у разі загострення одразу можна проконсультуватись.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|