![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Друзі, зіткнулася з доволі заплутаною ситуацією у спадкових справах. Після смерті дядька з’ясувалося, що він не залишив заповіту, а на майно претендують кілька родичів, які навіть не спілкувалися з ним за життя. Я намагалася самостійно розібратися через нотаріуса, але виявилося, що це лише верхівка айсберга – є спірні питання з документами і старими боргами, про які я навіть не знала. Чи реально в таких випадках відстояти свої права, якщо немає заповіту, і як діяти, щоб не програти справу?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У таких ситуаціях ключовим є не лише збір усіх документів, а й правильна стратегія захисту в суді. Коли немає заповіту, спадкування відбувається за законом, і важливо чітко визначити чергу спадкоємців, їхні права та частки. У моєму випадку я теж опинилася перед несподіваними вимогами від родичів, які раптом згадали про померлого лише через спадок. Найкраще рішення – звернутися до юриста, який спеціалізується саме на спадкових справах, і мені дуже допомогла адвокатка з Києва, про яку дізналася на сайті https://advokat-zamozdra.com.ua/ — вона підготувала заперечення до позову та зібрала докази моїх прав. Завдяки цьому суд виніс рішення на мою користь, і я змогла безперешкодно оформити спадщину.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() Щиро вдячна за поради та рекомендації! Без кваліфікованої допомоги я б точно не впоралася з цим юридичним хаосом.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|