![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Чи замовляв хтось лікер Jägermeister через інтернет і може підказати, де знайти перевірений магазин? Бо трохи переживаю за підробки — чув від знайомих, що їх зараз багато. Для мене це не просто пляшка алкоголю, а частина запланованого подарунка, тому важливо, щоб все було оригінальне. Ще хвилює момент, як визначити, що магазин дійсно надійний, якщо я вперше у нього купую. Чи дивитесь ви якісь документи, фото акцизів чи ліцензії? І чи траплялися у вас негативні ситуації, коли замовлення приходило не таким, як очікували?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Замовляв кілька разів і можу сказати, що головне — уважність до дрібниць. Я завжди прошу, щоб менеджер зробив фото саме тієї пляшки, яку відправляють, щоб бачити акциз, дату розливу та цілісність упаковки. Один раз отримав коробку з розірваним пакуванням — добре, що помітив одразу у відділенні, відмовився й повернули гроші. Але нерви потріпали.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Замовляв кілька разів і можу сказати, що головне — уважність до дрібниць. Я завжди прошу, щоб менеджер зробив фото саме тієї пляшки, яку відправляють, щоб бачити акциз, дату розливу та цілісність упаковки. Один раз отримав коробку з розірваним пакуванням — добре, що помітив одразу у відділенні, відмовився й повернули гроші. Але нерви потріпали.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Як на мене, головне – щоб не підсунули якусь підробку, а тут з цим все чітко: акциз, маркування, все як треба. Ще й приємно, що менеджери нормально відповідають на питання, без “відписок” і зайвої бюрократії. Раз навіть порадили, яку краще пляшку взяти під конкретну подію. Так що якщо хочеш взяти собі чи на подарунок – можеш сміливо замовляти, перевірено. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|