![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 24.11.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня всім! Я займаюся бігом і намагаюся перейти на більш здорові напої. Багато спортсменів пишуть, що матча допомагає з витривалістю і концентрацією. Мене це дуже зацікавило. Хотілося б почути досвід реальних людей: чи дійсно відчувається різниця в тренуваннях, якщо замінити енергетики або каву на матча?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я сам бігаю на довгі дистанції і можу сказати, що після переходу з кави та ізотоніків на матча реально відчув різницю. По-перше, під час пробіжки немає різких «скачків» енергії – відчуття більш рівне й стабільне, а витривалість тримається довше. Це пояснюється тим, що кофеїн у матчі діє м’яко, а L-теанін допомагає сфокусуватися і не відчувати зайвої напруги. Я беру свій чай у M. J. Market Україна, бо для мене важливо, щоб це був саме японський продукт без домішок, адже якість тут дуже впливає на результат. Якщо матча купити дешевшу або сумнівного походження, то ефект може бути зовсім інший — гіркий смак і відсутність тієї самої стабільної енергії. А з правильним порошком реально відчуваєш, що організм працює плавніше, і після тренування немає такого сильного виснаження, як після кави чи енергетиків. Для спортсмена це дуже відчутна перевага.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|