![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! У мене є кіт, і я завжди намагаюся купувати йому найкраще. Але часто стикаюся з тим, що магазини тільки «відправили посилку» й на цьому їхня відповідальність закінчується. Якщо щось не так із товаром або доставкою, вони кажуть: «це проблеми перевізника». Як ви знаходите магазини, які реально беруть відповідальність на себе, а не перекладають її на інших?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я мав таку ситуацію. Замовив корм, він приїхав розсипаний, половина була висипана в коробку. Магазин сказав, що винна служба доставки. Але ж пакувати — це їхня робота! Відтоді зрозумів, що треба шукати тих, хто реально дбає про збереження товару.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я більше з аксесуарами працюю, але теж бачу різницю. Один магазин замотує все так, що відкривати півгодини треба, інший — кидає у пакет і відправляє. Я роблю висновки одразу: якщо вони не подбали про просту річ, то що вже говорити про важливіші товари.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
Я написав у підтримку, і вони без зайвих слів замінили його на новий, хоча могли списати все на перевізника. Оце й є показник: магазин, який бере відповідальність. Тепер я впевнений, що перевірений магазин — це не той, де «нема проблем», а той, де проблеми вирішують. І цей висновок я виніс саме з тієї статті. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Який корм зараз якісний для собак? Хочеться знайти оптимальний варіант за якістю та ціною, але пропозицій дуже багато. Поділіться, будь ласка, своїм вибором і враженнями.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.04.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я можу порадити https://practik.ua/ - український виробник кормів для котів та собак, який зарекомендував себе якістю та надійністю. Вони приділяють увагу не лише складу продукції, а й сервісу: замовлення обробляють швидко, завжди уточнюють необхідні деталі, а доставка відбувається без затримок. Корм збалансований і добре засвоюється, мій кіт їсть його із задоволенням.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|