![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Добрий день. Хочу проконсультуватися з приводу спадщини. У нас помер батько, і залишилось майно – квартира та земельна ділянка. Спадкоємців кілька: я, моя сестра та наш брат. Проблема у тому, що ми не можемо домовитися, хто і яку частку отримає. Сестра наполягає на продажу квартири, а брат хоче залишити її собі. Я ж взагалі не розумію, як правильно поділити спадщину, і які документи треба подати нотаріусу. Чи можна вирішити цю ситуацію без суду, чи все одно доведеться йти туди? І чи є якісь строки для оформлення спадщини, щоб ми нічого не втратили?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Спадкоємці мають рівні права, тому поділ майна можливий лише за згодою всіх сторін або через суд. Щоб не допустити помилок, вам краще звернутися за консультацією. Наприклад, Адвокатське об’єднання Правда допомагає у таких випадках: від складання заяви до представництва у суді, якщо домовитись не вдасться. Вони пояснять, які документи потрібно подати нотаріусу, як захистити свої інтереси і які варіанти розподілу майна можливі. Також врахуйте, що заяву про прийняття спадщини необхідно подати протягом шести місяців з моменту смерті спадкодавця. Це ключовий момент, який багато хто пропускає.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|