![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Після останнього рейсу виявилося, що частина моїх документів уже не дійсна — сертифікати втратили чинність. Тепер готуюся до нового контракту, але не знаю, з чого почати поновлення. Чи можна це зробити онлайн, щоб не їздити до різних інстанцій? Може, є компанії, які займаються цим комплексно, щоб не шукати кожну довідку окремо?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я проходив через це зовсім нещодавно, і найкраще рішення — одразу звернутися до фахівців, які роблять документи моряка https://sea-assistant.com.ua/ професійно. У Sea Assistant мені допомогли з усім під ключ: поновлення, перевірка термінів, медкомісія й навіть консультація з питань диплому. Усе робили поетапно, постійно на зв’язку, пояснювали, що й куди подавати. Зручно, що більшість процесів можна оформити дистанційно — не потрібно нікуди їздити. Отримав готовий пакет документів поштою, усе офіційно й без зайвих витрат часу.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|