|
|
#1 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Привіт усім! Дуже захотілося чогось японського на вечерю — суші, роли, можливо, нігірі. Але не хочу чекати по дві години, бо вже голодний! 😅 Порадьте, будь ласка, де у Житомирі можна швидко замовити їжу з якісних продуктів? Хочу, щоб риба була свіжою, а рис не розсипався. Чув, що справжні нігірі готують без норі, і це звучить цікаво. Ще цікаво, які види найкраще спробувати вперше — з лососем чи вугрем? І чи є доставка, яка працює оперативно ввечері, десь після 19:00?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Якщо хочеш спробувати справжній смак японської кухні, рекомендую замовити Нігірі з вугром на сайті Neko Sushi. Це чудове поєднання ніжного рису та ароматного вугра під соусом унагі. Я вже кілька разів замовляв звідти — доставка приходить швидко, навіть у години пік. Мені подобається, що страви подаються красиво, майже як у ресторані. Риба свіжа, соєвий соус у комплекті, і навіть васабі не пересушений. Замовити можна прямо онлайн або телефоном, а оплатити карткою чи готівкою при отриманні.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|