|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Шановні колеги! На посівах соняшнику почав помічати попелиць і луговага мільйонника. Шукаю ефективний інсектицид для ліквідації саме цієї проблеми, бажано з системною дією та можливістю сумісності з іншими препаратами. Що можете порадити з перевіреного досвіду? Важливо, щоб була можливість швидко придбати невелику партію.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Нещодавно я замовила інсектицид у Growex Market і була приємно здивована швидкістю доставки та якістю продукту. Всі мої культури на городі почали виглядати набагато здоровішими вже через кілька днів після обробки. Мені сподобалося, що на сайті можна знайти детальний опис кожного інсектициду, а також рекомендації щодо застосування, що дуже полегшило вибір. Раджу купити інсектицид https://growex.market/products/insekticidi і вам тут! Я відчуваю, що тепер мій урожай під надійним захистом, а ціна була приємною і доступною. Відтепер обов’язково буду замовляти тільки тут, адже все чесно, прозоро та зручно. Це справді магазин, який дбає про аграріїв і пропонує тільки оригінальні продукти, і я щиро задоволена своїм досвідом покупки. Рекомендую всім, хто шукає надійний інсектицид для свого господарства.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|