|  26.10.2025, 08:11 | #1 | 
| Приятель      Участник форума Регистрация: 22.04.2021 
 Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |  Який набір LEGO City краще для хлопчика молодшого шкільного віку? Який конструктор з міською тематикою буде найбільш цікавим для хлопчика молодшого шкільного віку? Цікавить як складність збірки, так і можливості для гри після збирання, щоб дитина могла довго гратися і розвивати уяву. | 
|   |   | 
| Реклама на форуме | |
|  | |
|  26.10.2025, 08:12 | #2 | 
| Приятель      Участник форума Регистрация: 22.04.2021 
 Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |   Я б радив обрати набори з машинками. Там деталі великі, інструкції прості, збирати цікаво. Мій син почав із невеликих наборів, спочатку йому було трохи складно, але він швидко навчався. Головне дивитись на вік, щоб не брати надто складний, інакше швидко втрачає інтерес. | 
|   |   | 
|  26.10.2025, 08:12 | #3 | 
| Ангел во плоти      Участник форума Регистрация: 13.04.2020 
 Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |   Якщо любить техніку, краще машини, вертольоти. Якщо грає з фігурками, можна місто. Мій син спершу не хотів складні будівлі, а потім взяв набір із невеликими деталями і постійно грає. Також важливо, щоб набір дозволяв комбінувати з іншими наборами LEGO City, тоді цікавіше. | 
|   |   | 
| Реклама на форуме | |
|  | |
|  26.10.2025, 08:12 | #4 | 
| Падший ангел      Участник форума Регистрация: 29.04.2020 
 Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |   Я вибирав набори, дивився на кількість деталей і складність. Найкраще починати з наборів до 200-300 деталей, щоб дитині не було надто важко і щоб він відчував успіх. Добре, якщо в наборі є машинки або маленькі будівлі, тоді цікавіше грати. Також перевіряв, чи сумісний набір із іншими, тоді можна збирати більші сцени.  Для зручності і вибору конкретного варіанту я дивився конструктори LEGO https://chudo-ostriv.com.ua/ua/konst...arka:lego.html в магазині Чудо Острів, там видно вік, складність і тематичні набори. Краще обирати набори з невеликою кількістю дрібних деталей на початок, тоді дитині цікаво і без роздратування, можна поєднувати декілька наборів разом, так гра стає різноманітнішою, і можна поступово брати складніші набори. Последний раз редактировалось kissska, 26.10.2025 в 08:12. | 
|   |   | 
| Реклама на форуме | |
|  | |