|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Замовляю кухню під розмір, і не можу вирішити, чи варто робити 3D-візуалізацію. Майстер каже, що креслень вистачить, але я боюся, що потім колір фасадів або розташування шаф не співпадуть з уявленням. Хочу зрозуміти, чи справді без 3D можна отримати очікуваний результат. У мене приміщення не зовсім стандартне, з невеликим виступом біля вікна. Чи є сенс платити за візуалізацію, чи це зайва трата грошей?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Я робив без 3D, бо думав, що з креслень і так все видно. Замірник все детально проміряв, показав на папері розкладку, я погодив. Але після монтажу з’ясувалось, що холодильник виглядає масивніше, ніж здавався, і перекриває частину вікна. Якщо ти візуал, як я, краще мати картинку. Бо навіть незначні зміщення змінюють сприйняття простору. Якщо простір складний або кольори контрастні, я б радив зробити хоча б базову візуалізацію.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Я дизайнер, і майже кожен клієнт, хто відмовляється від 3D, потім шкодує. Без моделі важко оцінити пропорції і взаємодію світла. У 3D можна відразу побачити, як поєднуються фасади, плитка, фартух і підсвітка, і змінити те, що не підходить.
Це особливо корисно при складних плануваннях, коли є кути, ніші або нестандартні стелі. Якщо кухня проста, можна спростити, зробити кольорове креслення зверху з елементами. Але для будь-якого індивідуального проекту 3D-варіант точно вартий витрат. |
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
Цитата:
Я мав ситуацію, коли без 3D усе здавалося логічним, а потім на монтажі виявилося, що духова шафа блокує висувну шухляду. Після того випадку завжди прошу робити візуалізацію. На етапі моделі легко пересунути плиту, поміняти розташування тумб або підібрати кольори, щоб не було дисонансу. У 3D добре видно, як змінюється вигляд при денному чи штучному світлі. Якщо кухня нестандартна або замовляєш дорогі фасади, без візуалізації ризикувати не варто. По цьому питанню можна подивитися корисну інформацію в статті від Kitchen Studio модні кольори кухонь там багато реальних прикладів поєднань кольорів і форм. Після перегляду я чітко зрозумів, що 3D допомагає уникнути навіть дрібних помилок і зробити кухню саме такою, як задумано. |
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|