|
|
#1 |
|
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
Може хтось підкаже, де зараз можна нормально купити под систему без ризику нарватися на підробку? Бо вже раз замовив з якоїсь реклами в інсті — прийшла повна фігня, смак ніякий, акум тримає годину. Хочу щось перевірене, але щоб і ціна не кусалася, бо студентський бюджет не гумовий
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Мав точно ту саму проблему. Перепробував кілька сайтів — суцільний жах. Потім знайомий порадив Vandal, і це, чесно, найкращий vape shop, на який я натрапляв. Асортимент шалений — від простих pod-ів до складних модів, кожен вейп купить можна буквально за пару кліків. Я брав Vaporesso XROS, прийшов оригінал у щільній упаковці, навіть пломба була. Консультант допоміг підібрати рідини, пояснив різницю між солевими й звичайними. Ціни адекватні, доставка — два дні до Львова. Реально сервіс людський, відгуки справжні, і після покупки ще дзвонять уточнити, чи все ок.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|