|
|
#1 |
|
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Ой, друзі, я тут роками намагався зрозуміти, що ж краще — просто якийсь звичайний вейп чи нормальна под-система. Уже стільки спроб було: брати дешевий пристрій, який виглядав класно, але або не давав смаку, або картридж скоро протікав. Я читаю форуми, бачу, що под-системи хвалять, мовляв, зручніше, компактніше, смаченіше. Але в мене все одно сумніви: чи не кину гроші на ще один «або-не-працює, або забиваюся» варіант? Хочеться щось просте, без надмірних настроювань, щоб взяти і користуватися. Ну і щоб не шкодувати, що «а чому не вибрав звичайний вейп». Так що зараз тупо розбираюся — чи варто переключатися на под-систему, чи лишати те, що є і не паритися.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Ну я вже хлопець не новачок у темі трішки досвіду є. Вирішив собі взяти под-систему і зупинився на моделі, яка проста: змінні картриджі, зарядка через USB-C, кнопка/авто затяжка, і немає усіляких незрозумілих режимів. Вона лежить у кишені, готова, і мені реально подобається, що не треба крутити хвилини перед затяжкою, виглядати мовчки як у технаря. Підсумок: под-система мене влаштовує зручно, не дуже громіздко, смак добрий.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Як «профі» скажу просто: коли ви берете под-систему, основне не тільки корпус чи бренд, а саме картриджі, якість заповнення і як передається смак. Бо можна мати коробку, яка класно виглядає, але картридж слабкий буде як «гракота». Под-системи часто краще справляються з передачою аромату, бо картридж змінний, оптимізований під низькі температури, солі. І обдув важливий: якщо він тугий, буде відчуття «сіметки», якщо вільнийто можна більше пара, але і швидше батарея сідає. От і все: вибираєш под-систему лиш для цього, а не тому, що «ох це модна штука».
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
Цитата:
Добре, коли є можливість підрегулювати затяжку під себе хтось любить тугу, хтось більш вільну. Якщо не хочеш мороки, бери модель із автозатяжкою вставив картридж і користуєшся. І, звісно, не бери ноунейми: у перевірених магазинах, як-от smolnet.shop , є моделі від Vaporesso, Voopoo чи Elfbar, які реально перевірені людьми й не згорають після тижня. Коротше, головне щоб пристрій був простий, надійний і давав приємний смак, тоді точно не пошкодуєш. ![]() |
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|